Welkom op de webshop van Design Karpetten (.nl)!.

Design Karpetten (.nl)

beeld1

Design Karpetten

Noordmolenstraat 30
3035 RK Rotterdam
Tel. 010 465 1749
GSM. 06-54274035
KVK 24158157
BTW nr. NL 1367.110.29.B01

Openingstijden

Woensdag t/m vrijdag : 10.00 tot 17.30 uur

Zaterdag                 : 11.00 tot 17.00 uur

Buiten deze tijden kunt u altijd op afspraak bij ons terecht.Bellen op het GSM nummer mag u tot ongeveer 22 uur. 06-54274035.

Over ons

Peter

 Beste bezoeker,

Welkom! Ik ben Peter Sluijters, en ik beheer design-karpetten.nl. Daarnaast neem ik de telefoon op voor het beantwoorden van uw vragen, én kan ik u helpen bij het maken van de juiste keuze. Na dertig jaar ervaring in deze branche weet ik inmiddels aardig waar ik het over heb. Wel zo handig natuurlijk!

Naast deze webshop hebben we ook nog steeds een fysieke winkel die tijdens normale winkeltijden geopend is. Een perfecte aanvulling op deze site, waar u vele vloerkleden kunt bekijken en de verschillende kwaliteiten op staal kunt beoordelen op materiaal en kleur. Alle vintage Marokko eigen importkleden zijn altijd op voorraad omdat het om unieke producten gaat.

En nog even over advies gesproken: het is duidelijk (en logisch) dat veel mensen in de avonduren op internet rondsnuffelen en tijdens een bezoekje aan de site graag een vraag stellen. Deze mogelijkheid bied ik u, op een vrij unieke manier: u kunt mij namelijk bellen tot 22 uur. Met enig voorbehoud, want ik zal niet altijd in de gelegenheid zijn de telefoon direct aan te nemen. Maar spreekt u in dat geval vooral even de voicemail in, dan bel ik u zo snel mogelijk terug. U kunt mij bereiken op nummer 06-54274035. Een andere contactmogelijkheid heeft u via het formulier op deze site. Hoe dan ook: op elke vraag krijgt u binnen 24 uur antwoord!

Ook goed om te weten: in bepaalde gevallen kunnen wij u thuis bezoeken voor advies, en eventueel een vloerkleed tonen in uw eigen omgeving. U zult begrijpen dat dit afhankelijk is van zowel de afstand tot uw locatie als de kwaliteit waarin u geïnteresseerd bent. Maar vraag gerust om deze mogelijkheid.

Nog meer opties om het perfecte kleed te kiezen? Absoluut! Veel van mijn leveranciers hebben bijvoorbeeld een showroom waar u op afspraak terecht kunt. Zo kunt u een vloerkleed dat uw interesse heeft rustig bekijken en -voelen. Neem bij interesse in deze mogelijkheid altijd even contact met mij op zodat we de verschillende mogelijkheden kunnen bekijken.

Rest mij nog te vermelden dat alle op deze site genoemde prijzen absoluut concurrerend zijn. Mocht u toch elders een gelijk vloerkleed goedkoper hebben aangetroffen, laat het mij dan zeker even weten, het liefst met vermelding van een link. Ik zal deze dan bekijken en als dat ook maar enigszins mogelijk is het vloerkleed nóg goedkoper leveren. Tevens wordt design-karpetten.nl steeds verder uitgebreid met nieuwe merken en ontwerpen van kunstenaars. Dus mocht u een bepaald merk of ontwerp (nog) niet aantreffen, neem dan even contact met ons op. Wellicht is het door u gezochte kleed zonder probleem tóch al door ons leverbaar.

Hopelijk tot snel!

Peter Sluijters

NB. Omdat design-karpetten.nl onderdeel is van Tabego Rotterdam, kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor de stoffering van uw woning of bedrijf. Wij kunnen nagenoeg alles leveren op het gebied van vloerbedekking. Zowel harde als zachte, wandbekleding, raambekleding, gordijnen, buitenzonwering en... eigenlijk teveel om op te noemen! Meer weten? Gebruik het contactformulier of bel ons met uw wensen.


Warning: file_put_contents(): open_basedir restriction in effect. File([2023-12-02T13:07:25+01:00] /home/designkarp/domains/design-karpetten.nl/public_html/error.log) is not within the allowed path(s): (/home/designkarp/domains/design-karpetten.nl/:/home/designkarp/domains/include/:/etc/pki/tls/certs:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php81/lib/php/:/usr/local/php0/lib/php/) in /home/designkarp/domains/design-karpetten.nl/public_html/system/error_handling.php on line 89

Warning: file_put_contents([2023-12-02T13:07:25+01:00] /home/designkarp/domains/design-karpetten.nl/public_html/error.log): failed to open stream: Bewerking niet toegestaan in /home/designkarp/domains/design-karpetten.nl/public_html/system/error_handling.php on line 89

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/designkarp/domains/design-karpetten.nl/public_html/library/system/Controller.php:88) in /home/designkarp/domains/design-karpetten.nl/public_html/system/error_handling.php on line 90